Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Javier Ruibal

octubre 18, 2019 @ 21:30 - 23:30 Soda Acústic €18 – €22

Con motivo de la huelga general, prevista para este viernes 18 de octubre, el concierto de Javier Ruibal en el Soda Acústic queda cancelado. 
Las entradas compradas para el Soda Acústic serán válidas para el concierto de Javier Ruibal del día anterior (17 de octubre) en el Nota 79 (calle Vallirana, 79 – Barcelona).
Quien quiera solicitar la devolución del importe de las entradas es preciso que envíe un correo a premsa@curtcircuit.com

Gracias

JAVIER RUIBAL

El trobador gadità Javier Ruibal ha anat acumulant un cançoner que porta al barret. O a la gorra, que l’utilitza més. El cantautor i guitarrista fa molts anys que fa brillar la seva creativitat. El seu talent està impregnant a discos embrionaris, amb títols tan clarividents com ‘Darse a vivir’ –”Vuela, / apura el poco tiempo que nos queda, procúrate unas alas y a volar”–. Durant la seva coherent trajectòria, sense concessions a la comercialitat, ha vist a molts col·legues perdre’s “pel deliri obscè dels diners i l’èxit per l’èxit”. Ruibal sobrevola la vacuïtat i desa la seva imaginació sobre les cordes d’una guitarra que toca com molt pocs cantautors. Per això, veure’l en la intimitat que propicien els concerts de CLUB Circuit és un luxe garantit.

Donar-se a viure. Javier Ruibal porta tanta vida conjugant el verb donar, que per fortuna també li ha tocat rebre. Ha guanyat la Medalla de Andalucía​ (2007) i el Premio Nacional de las Músicas Actuales​ (2017). I en el seu últim disc, ‘Paraísos Mejores’, comparteix micròfon i complicitats amb Juan Luís Guerra, Chico César, Glazz y Fetén Fetén.

Donar-se a viure. I curar cantant. Javier Ruibal sempre va voler curar. És més, anava per a metge. I, racons del destí, es va decantar per aquesta altra joglaresca vocació a Catalunya. La seva poètica, espiritual, mestissa i fronterera, ha deixat petjada en molts companys de professió que li consideren el mestre dels mestres.

www.javierruibal.com

www.losuyo.es

Detalles

Fecha:
octubre 18, 2019
Hora:
21:30 - 23:30
Precio:
€18 – €22

Lugar

Soda Acústic
C/ de les Guilleries, 6
Barcelona,
+ Google Map
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?