Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Joan Miquel Oliver

junio 29, 2019 @ 22:30 - 23:30 Milenio 15€ – 18€

JOAN MIQUEL OLIVER

Joan Miquel Oliver i el seu homenatge a les dones rebels

Joan Miquel Oliver, exlíder d’una banda que va marcar un abans i un després en el pop-rock català, Antònia Font, tanca trilogia amb ‘Elektra’, un àlbum en el qual la mitologia grega torna a ser l’excusa per a expressar emocions i dubtes existencials. Creador infatigable, el cantautor i guitarrista mallorquí explora la seva gran imaginació per a revisar els rols de gènere. En el seu últim àlbum trobem cançons habitades per dones valentes que es rebel·len davant el masclisme, i temes introspectius en els quals personatges solitaris s’exilien en el seu món interior. Peces que, guitarra en mà, desgranarà en les distàncies curtes habituals de CLUB Circuit.

‘Elektra’ és el seu cinquè disc des que el grup es va prendre un temps de descans i el que agafa el relleu a ‘Pegasus’ (2015) i ‘Atlantis’ (2017). Els tres treballs comparteixen portada del pintor Albert Pinya i suposen una evolució lògica en la seva trajectòria. De fet, aquest més recent és una meravellosa síntesi dels dos anteriors, unint profunditat i proximitat.

El nou compacte de Joan Miquel Oliver és un homenatge a les dones que lluiten i es rebel·len per a aconseguir els seus propòsits, encara que alguns d’ells acabin de forma tràgica. I, una vegada més, la ironia, el surrealisme i l’humor continuen formant part del seu ADN artístic.

Detalles

Fecha:
junio 29, 2019
Hora:
22:30 - 23:30
Precio:
15€ – 18€

Lugar

Milenio
Laureà Miró, 236
Sant Feliu de Llobregat, 08980
+ Google Map
Página Web:
https://m.facebook.com/milesantfeliu/
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?